About me

Celes vagyok, neten általában DRGC, Dead-Rose-Gardener néven lehet rám bukkanni. Kezdő cosplayer és művész vagyok a Balaton északi partjáról. Legfőbb hobbimnak mondanám a rajzolást, kockulást és az írást.

Egy kedves barátnőm, Amiyade vitt bele a cosplay és az animeconok színes világába. 2009 óta cosplayelek. Legelső karakterem Zexion volt a Kingdom Hearts: Chain of Memories c. játékból. Nem vagyok rá túl büszke, mivel rendelt volt az egész cucc. A 2010-es Tavaszi MondoConon húgommal, Diediával öltöztünk be a D.Gray-man c. animesorozatból. Ő Lenalee volt, én pedig Kanda. Hatalmas élmény volt, mivel pillanatok alatt egy nagy DGM csoport jött össze egy közös fotó erejéig.

Alkotóilag 2010 nyarán kezdtem el foglalkozni a témával. A nyári Pécsi AnimeConon egy Final Fantasy X-2 csoportot csináltunk unokahúgommal, Trixivel (Rikku – Thief Dress Sphere) és húgommal, DieDiával (Yuna – Songstress Dress Sphere) ahol a játék egyik mellékszereplőjét, Lenne-t cosplayeltem. Ősszel részt vettem az Őszi MondoCon cosplay versenyén a Kingdom Hearts Birth by Sleep c. játék Aquájaként. Két év kihagyás után a 2012-es tavaszi MondoConon Tazzie-ékkal csináltunk egy cosplay videót, gyermekkori kedvencünk, a Bishoujo Senshi Sailor Moon előtt tisztelegve, ősszel pedig megejtettünk egy fotózást is. AnimeKarácsonyon Ms.Tifával, Lonával, Szilviiivel és Clouddal léptem színpadra Tifa Lockhartként. Ismét két év kihagyás következett családi és magánéleti okokból kifolyólag.

Bízom benne, hogy a 2015-ös évben tovább fejleszthetem magam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.